my armour


Hujan lah malam-malam,
nak curl dalam selimut gosok-gosok kaki kat katil sambil baca buku cite.

To Zu : Ye lah I tau buku I boring. Tapi please JANGAN panggil I 'Chintet!!!' dengan kuat kat lobby Tower 1 ok. I won't forgive you next time!

11 nosy parkers:

babyish_angel said...

hahahaha oopss sorry!alaa bleh laa chin.dah terbiasa hehe..btw,bila nk update blog pasal dh dpt keje??ure officially not a loser dah.

Shopping Cabin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
h a n e y s a said...

hoiiih its not official yet! ade ke cakap kat sini! i pun tak announce lagi tau!

sarah pahmi said...

haha zu spoiled the surprise! zu, u shud shout chinn lah br cool sket. chintet mcm ... je.
btw chinn, buku ape tu??? oh i have book am looking forward to buy as well, how to make money while u sleep ehehehehhehe

h a n e y s a said...

haah sara die 'chintet' nye I kat ramai2 orang tu. die ingat ni cafe Ali ke? Hehe..

I taktau la u suke ke tak, Zu buat muke benci tengok buku i (budak tu Da Vinci Code pun takleh terime...)

sarah pahmi said...

alaa zu kan dia baca shopaholic je. tu pun bila org introduce kan. kalau tak, maybe die tunjuk muka benci jugak hehe

zu taleh get over environment cafe ali kot?

si permata said...

i nak baca yg removed comment tuuu

h a n e y s a said...

sape ni si permata. removed comment tu ade some blogshop punye advert tu pun nak bace kee..

h a n e y s a said...

oooh si permata tu fifaaaa.

yeee??? hahahahaha. bod gile u.

si permata said...

moist(lembab)

h a n e y s a said...

fa we are not the 'Wooooo girls kan?'
or 'Cheerleader effect' kan?

Cepat balik tgk episode baru.